KAHVAKUULA (45 min) Kahvakuulalla voidaan tehdä kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä. Kuulalla saa treenattua voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kahvakuulaharjoittelu sopii lähes kaikille. Kuulalla harjoitetut liikkeet ovat yksinkertaisia ja monipuolisia.

KUNTOMIX (60 min) Perustunti kuntoilun aloittajille. Tunti koostuu perusliikkeistä ja helpoista askellussarjoista. Lopussa tehokas 20 min. lihaskunto-osuus ja venyttelyt.

SPINNING (60 min/45 min/30min) Tehokas sisäpyöräilytunti, joka kehittää varmasti hapenottokykyä ja kestävyyttä.

TRX (45 min) Tunnilla kehität toiminnallista voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä syviä vatsalihaksia. Tunti sopii kaikille, kuntosalitreenaajista ryhmäliikunnan aktiivikäyttäjille.

KIERTOHARJOITTELU (60min) Treeni tehdään läpi kierroksina, kierrokseen valitaan noin 10-15 treeniliikettä. Kiertoharjoittelu soveltuu hyvin painonpudottamiseen, kiinteyttämiseen sekä kestävyyden ja lihaskunnon yhdistelmäharjoitteluun sekä kestävyyslajeja tukevaan lihaskuntotreeniin. Soveltuu hyvin myös vasta-alkajille.

RVP (45 min) Lihaskuntopainotteinen tunti, jossa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Tunti sopii kaikille, kuntosalitreenaajista ryhmäliikunnan aktiivikäyttäjille. 

NHS (45min) Lihaskuntopainotteinen tunti, jossa keskitytään niska-, hartia- ja selkälihasten vahvistamiseen. Tunti sopii kaikille, kuntosalitreenaajista ryhmäliikunnan aktiivikäyttäjille. 

TERVE SELKÄ (45min) Tällä tunnilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta, sekä vahvistetaan selän ja keskivartalon lihaksia. Ryhdikkäänä näytät hyvinvoivalta, terveeltä ja hoikemmalta. Tämä jumppa sopii erittäin hyvin myös vasta-alkajille.

TERVE NISKA (45min) Tunnilla pyritään vähentämään jännitystä niskan, hartioiden ja selän alueelta. Lihas- ja liikeharjoitukset painottuvat keski- ja ylävartalo-alueelle. Sopii erityisesti istumatyötä tekeville.

SUPERBODY (60min) Koko kehoa muokkaava lihaskuntoharjoittelu. Tunnilla käytetään eri välineitä vaihtelevasti. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

AAMUJUMPPA (45min) Koko kehoa muokkaava lihaskuntoharjoittelu, jossa saat hyvän rasituksen myös hengityselimistölle. Tunti voidaan toteuttaa kehonpainolla tai välineitä käyttäen. Tunti ei sisällä askelsarjoja. 

SLOW JOOGA (60min) Kiirettä ja stressiä karkottava, rauhallisessa tahdissa etenevä lempeä jooga-tunti, jossa yhdistellään hathajoogaa ja Yin-joogaa. Tunnilla yhdistyvät hatha jooga-asanaharjoitus sekä lempeä koko kehoa avaava Yin-jooga. Lempeä jooga sopii kaikille.

DANCE WORKOUT (45min) 45-minuuttinen reipastempoinen lattiatunti, jossa yhdistellään tanssillisia, sekä oman kehon painolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä. Tunnilla pääset käyttämään kehoasi monipuolisesti ja kalorit palavat taatusti. Tunti sopii kaikille, mutta on sykettä nostava.

VENYTTELY (30min) Dance workout tunnin perään 30 minuutin venyttely.